Reparaties

Autobedrijf Frank Sol beschikt over professionele apparatuur waarmee elk soort probleem kan opgespoord en verholpen worden. Wij beschikken o.a. over over testapparatuur met diagnosestekkers voor ook oudere auto's en een endoscoop, een handig apparaat dat ons de mogelijkheid geeft om uw motor ook inwendig te controleren.

Verder zijn wij niet gebonden aan merken, zodat elke auto bij ons terecht kan voor een grote/kleine onderhoudsbeurt, vakantiebeurt, winterbeurt,... Ook banden, uitlaten en accu's worden bij ons gecontroleerd, vervangen of hersteld.

Geeft uw auto een onderhoudsmelding en wilt u deze laten verwijderen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij resetten voor u zonder probleem uw auto zodat u weer zorgeloos de weg op kunt.

Verder krijgt u bij ons bij elk groot onderhoud een gratis APK-keuring. Lees hier meer over ons APK keuringsstation. Hebt u vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan contact op via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Verder reinegen wij uw airco , met de Airbox Cleaner , daardoor verdwijnen bacterien , pollen , en schimmel aan verdamper en interieur en luchtkanalen .

hier door krijgt men frisse en zuiverelucht

 

Contacteer ons

Frank Sol
Hoofdstraat 5a
5528AG - Hoogeloon
Nederland
Ligging
Tel : 0497 - 684002
info@franksol.nl
BTW.NL142458090B01
Kvk: 17031878
Proximedia